Redovno održavanje

Servis filteraNakon instalacije i puštanja u rad isporučenog sistema, mi preporučujemo našim klijentima da prihvate prednosti našeg ugovora o servisiranju i održavanju. Ugovor može biti standardan ili prilagođen specijalnim zahtevima i željama kupca, ali u svakom slučaju osigurava se redovna inspekcija i održavanje uređaja od strane našeg kvalifikovanog i stručnog osoblja. Na taj način će vaš sistem industrijske ventilacije ili kontrole vlažnosti vazduha redovno biti osavremenjivan i radiće sa maksimalnim učinkom uz minimalnu potrošnju energije. Od naših servis-inženjera ćete uvek dobijati najnovije informacije vezane za opcije energetske optimizacije, uz stalno vođenje računa o poboljšanju kapaciteta i smanjenju troškova eksploatacije.

Naš servis – vaše prednosti

Servis i odrzavanje
Kompletan servis za razne industrijske ventilacije i kontrole vlažnosti, u svim primenama
Regionalna i lokalna prisutnost
Kompletna servisna ponuda
Fleksibilni, finansijski efikasni servisni aranžmani, sa jednog mesta
Redukovani troškovi održavanja
Poboljšanje efikasnosti
Poboljšanje kvaliteta
Ušteda energije
ISO sertifikacija

Pregled i preventivno održavanje


Kod nas su obezbeđene kompletne servisne aktivnosti, posebno predviđene za održavanje vašeg filterskog sistema ili sistema za kontrolu vlažnosti vazduha, u vrhu performansi a pri najnižim ukupnim troškovima eksploatacije. Uz dodatne servisne aktivnosti na objektu, kao što su promena i deponovanje zamenjenih delova, ili saveti od strane naših servis-inženjera, eksperata za primenu filtera, biće vam zadovoljstvo da na najjednostavniji i najjeftiniji način rešavate sve filterske zahteve na objektu.

Puštanje postrojenja u rad


Servis i odrzavanje FiltrotehnikaDa bi se osigurala potpuna saglasnost između radnih uslova na objektu i setovanih performansi sistema, mora se izvršiti profesionalno puštanje postrojenja u rad. Samo ukoliko postoji podudarnosti navedenih uslova, projektovani sistem će moći da ostvari najbolje performanse i pouzdanost u radu, uz najniže eksploatacione troškove.

Laboratorijske analize

U mogućnosti smo da ponudimo analize prašine i testove filterskog medija, da bi smo pomogli oko izbora najboljeg rešenja za pojedinačne aplikacije. U najsavremenije opremljenim laboratorijama vrše se analize i validacija uljnih aerosola, uljnih isparenja, koncentracija i raspored veličine čestica.

Veliki izbor rezervnih i opcionih delovaRezervni i opcioni delovi

U mogućnosti smo da na jednom mestu ponudimo originalne rezervne i opcione delove opreme naših partnera, koji potpuno odgovaraju vašim uređajima.

 

Totalni servis

Sažeti obim servisa specijalno osmišljenih za održavanje vrhunskih performansi vaše proizvodnje, uz najniže troškove redovne eksploatacije.